Atena este amenințată de un nor de fum

Locuitorii din Atena sunt sfătuiți să rămână în spații închise după ce norul de fum a ajuns în dreptul Capitalei. Incendiul izbucnit la 20 de km de Atena încă nu a fost stins.

Peste 500 de pompieri, două elicoptere și 5 avioane se luptă cu flăcările de pe versanții inferiori ai muntelui Parnitha – de la periferia Atenei. Zona este bogată în vegetație. Zeci de case au fost distruse de flăcări, mai multe trumuri au fost închise, iar mii de persoane au fost evacuate din calea flăcărilor. Până acum nu au fost raportate victime.

Locuitorii sunt sfătuiți să nu stea afară

”Incendiul face ravagii în continuare, iar nivelul de căldură este foarte intens”, a declarat un reprezentant al departamentului de pompieri. Fumul dens a ajuns deasupra Atenei iar locuitorii sunt sfătuiți să rămână în spații închise. Probleme sunt și cu energie electrică în mai multe zone din Capitala Greciei din cauza incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...