Atenție la preț: Cât costă un test Covid în Marea Britanie. Ce trebuie să știe românii care trăiesc acolo

Zeci de britanici furioși au fost lăsați fără bani după ce furnizorii de teste Covid care vindeau pe un site guvernamental teste pentru suma de 20 de lire sterline au mărit prețurile până la 149 lire sterline.

Firmele au fost acuzate de întârzieri îndelungate, rezultate invalide și servicii de proastă calitate, în timp ce articolele de testare ar fi lipsit și din truse.Testele sunt necesare pentru a permite pasagerilor să zboare în anumite țări – și apoi să se întoarcă în Marea Britanie fără a fi nevoie de izolare sau carantină. Deputatul conservator, Nigel Mills, a numit modelul de testare drept „un pericol complet” și a declarat că Guvernul trebuie urgent să facă un audit al tuturor furnizorilor pentru a le verifica.

Un astfel de test trebuie rezervat

El a spus: „Aceasta este o situație foarte îngrijorătoare. Avem nevoie de călătorii pentru a relua funcționarea acestui sector, iar aceste firme sunt cruciale pentru asta. Trebuie să se îmbunătățească masiv serviciile lor”. O firmă, Expert Covid Testing, a vândut ieri teste cu 20 GBP – dar numai în Warrington, Cheshire, unde nu existau sloturi.

Românii, care se întorc din România în Marea Britanie trebuie să rezerve un astfel de test pentru a doua zi de când au sosit pe teritoriul Regatului Unit, stiripesursse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...