Au început înscrierile online pentru loteria abonamentelor la ”Festivalul Enescu”

Înscrierea pentru loteria abonamentelor a început pe 10 iunie şi se încheie pe 28 iunie. Se desfășoară exclusiv online, iar tragerea la sorţi va avea loc pe 1 iulie, la ora 12,00, la Ateneul Român, şi se va transmite în direct.

Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, pe baza site-ului random.org, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorului, vânzarea în sistem de loterie oferind şanse egale tuturor celor care vor să achiziţioneze abonamente la festival.

Un abonament la Ateneu cuprinde bilete pentru toate cele 29 de concerte din seria Concerte şi Recitaluri şi costă 4.900 lei – pentru categoria I şi 3.900 lei – pentru categoria a II-a.

Accesul publicului în Ateneu se va face în baza unui document de identitate, precum şi a dovezii de vaccinare sau de prezență a anticoprilor sau un rezultat negativ al unui test PCR realizat cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...