Au început operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală (video)

Primarul general al Capitalei anunță că au început încă de luni seara operațiunile de dezinsecție și deratizare în Capitală. Nicușor Dan a precizat că tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor vor avea loc în tot Bucureștiul, în fiecare seară, timp de șapte zile.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicușor Dan a publicat și un video cu debutul operațiunii de dezinsecție și deratizare din Capitală.

Tratamentele împotriva țânțarilor și căpușelor au loc în tot Bucureștiul, începând de la periferie spre centru. Aceste tratamente se fac în fiecare seară, începând cu ora 9 și vor dura 7 zile, urmând să se lucreze simultan cu 12 echipe. În parcuri se va intra în zilele de joi și vineri, astfel încât acestea să fie pregătite pentru plimbările bucureștenilor la sfârșit de săptămână, a precizat primarul general.

Pentru deratizare, fiecare asociație de proprietari va fi anunțată de începerea tratamentului, ca să nu fie afectate animalele de companie care sunt plimbate în jurul blocurilor.

Activitățile de dezinsecție și deratizare vor fi repetate de mai multe ori pe timpul verii și al toamnei.

“Aș fi vrut să începem aceste operațiuni mai devreme, dar situația financiară a primăriei (datoriile curente de 3 miliarde, conturile poprite, investițiile blocate) ne-a forțat să decidem tăieri sau amânări de cheltuieli. Nu e plăcut atunci când scoți gunoiul de sub preș, dar acum suntem pe un drum bun, iar primăria își va îndeplini obligațiile față de bucureșteni”, a conchis Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...