„Au sânii mici, ai putea crede că sunt bărbaţi, nu femei”. O persoană importantă a făcut afirmații denigratoare

Președinta Tanzaniei, Samia Suluhu Hassan, a uimit pe toată lumea cu una dintre cele mai recente declarațiie ale sale. Aceasta consideră că unele fotbaliste din echipa națioanlă eu pieptul prea mic și sunt prea urâte pentru a se mărita.

Deși trofeele câștigate de echipa de fotbal feminine reprezintă o mândrie națională, președinta Tanzaniei consideră că jucătoarele au slabe șanse să se mărite din cauza felului în care arată, potrivit BBC. „Dacă le-am aduce aici şi le-am alinia, despre unele din ele, care au şi sânii mici, ai putea crede că sunt bărbaţi, nu femei. La cum arată, căsătoria e doar un vis”, a spus şefa statului.

Declarația a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu echipa de tineret de fotbal masculin. „Comentariul făcut de preşedinta Suluhu Samia referitor la fotbaliste reprezintă o umilire la adresa tuturor femeilor”, a declarat Cahterine Ruge, fostă membră a Parlamentului tanzanian şi actuala şefă a organizaţiei de femei a principalului partid de opoziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...