Autoritatea Aeronautică Civilă a cumpărat cele mai noi iPhone 15, pentru membrii CA

Scandalul Achiziției Telefoanelor de Ultimă Generație la AACR Stârnește Controverse: Șapte Telefoane iPhone 15 și un Samsung Galaxy S23 Ultra au fost cumpărate pentru Consiliul de Administrație.

Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce s-a aflat că onor Consiliul de Administrație al instituției a achiziționat, prin cumpărare directă, șapte telefoane mobile de ultimă generație, în valoare totală de 39.178 de lei, aproximativ 8.000 de euro.

Anunțul a fost făcut public de pagina de Facebook „Banii noștri”, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Postarea de pe rețeaua de socializare a stârnit critici dure și întrebări legate de oportunitatea unei astfel de achiziții, în contextul economic actual.

Cele șapte telefoane achiziționate includ modelele iPhone 15, iPhone 15 PRO și Pro MAX, care au fost lansate oficial în data de 15 septembrie. De asemenea, o achiziție notabilă a fost și Samsung Galaxy S23 Ultra.

Informațiile noastre arată că telefoanele au fost procurate pentru cei șapte membri ai Consiliului de Administrație al AACR. Aceștia sunt: Bogdan Stelian MINDRESCU, Nicolae Octavian STOICA, George Bogdan ILEA, Alexandru ANGHEL, Lucian TAROPA, Mihai NEACSU și Eduard MIKE.

Un aspect care a generat îngrijorare în rândul opiniei publice este legat de legătura dintre directorul general al AACR, Nicolae Stoica, și Bogdan Mândrescu, sforarul șef de la Ministerul Transporturilor, despre care se spune că ar fi prieteni apropiați.

În ultimele săptămâni, scandalul privind achiziția de telefoane de ultimă generație în instituții publice a devenit tot mai pregnant. Consiliul Județean Buzău a fost implicat și el într-o astfel de controversă, când șeful CJ a justificat achiziționarea telefoanelor „pentru oamenii de la drumuri”.

Citește și: Controversă la CJ Buzău: Aproape 12.000 de euro cheltuiți pe telefoane mobile și tablete de lux, în detrimentul investițiilor esențiale. Firma de „casă” a pus 20% peste prețul pieței

5 COMENTARII

 1. Cea mai mare DEZINFORMARE!
  TOTUL este LEGAL!
  Pragul pt achiziție directa este de
  270120 lei !!! Adică peste 54000euro.
  Nu ma așteptăm ca acest site sa se facă de ras considerând ca 8000Eur ar depăși 54000Eur!!
  Nu pot spune decat: RUSINE!!!

 2. Bai Dane!!! Tie nu îți este Rușine!?
  Ați cumpărat telefoane pt cei care câștiga peste 20.000 RON net pe luna, nu pt amărâți! Nu își permiteau un telefon?
  Sunteti niște zdrențe ajunse in poz de conducere! Mindrescu și Stoica câștiga fiecare peste 40.000 RON pe luna!
  Ei aveau nevoie?
  Luați va ma și prezervative dacă tot e legal pe achiziție directa!!!

 3. Au cumpărat acum ca pe legea austerității nu vor mai avea voie sa ia telefoane , mașini și mobilier!
  As pe repede inainte, nu ca nu ar fi știut ce urmează!
  Niște hoți ordinari ! După ei potopul! Nu i asa domnule Mindrescu și domnule Stoica!
  A fost frumos la instabil pe banii statului? Am
  Inteles ca nu va mai place decât la 100
  Euro friptura…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole