Sforarul de la Transporturi, Bogdan Mândrescu, încearcă preluarea portului Constanța

La Ministerul Transporturilor și Infrastructurii continuă campania de numire a apropiaților controversatului secretar de stat Bogdan Mândrescu în bordurile administrative ale companiilor de stat, acum venind la rând Portul Constanța.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Portul Constanța a numit în ședința din 10 noiembrie 2022, pentru patru luni, noua componență a Consiliului de Administrație.

Este vorba de George Niculescu, în prezent secretar de stat la Ministerul Energiei, Adrian Daniel Gavruța, Gheorghe Naceades, Suryan-Omar Dede, Constantin Chirilă, Dan Alexandru Catană, Cătălin Diaconu.

Numai că Dan Alexandru Catană este în prezent șeful de cabinet al secretarului de stat din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Bogdan Mîndrescu, fiind totodată fiul fostului șef al IJP Constanța, Dumitru Catană, ajuns șef al Corpului de control din Primăria Capitalei pe vremea Gabrielei Firea.

Dan Alexandru Catană este tot polițist, fiind la al treilea mandat provizoriu de administrator la Portul Constanța, după ce a mai avut unul de patru luni, plus altul de două luni, iar acum este, pentru patru luni, vicepreședinte al bordului administrativ de la Port Constanța.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Laura Kövesi: „Nu există țară curată în Europa”. România, pe locul...

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kövesi, spune că în Europa „nu există nicio țară curată”, iar, până la urmă, țările din Estul Europei...

Tatuajele și efectele lor puternice asupra sistemului imunitar

Tatuajele, ca de altfel orice intervenție cu un instrument străin de organism, dau un semnal putenic la nivelul sistemului imunitar. De fapt, ce se întâmplă...