Sforarul de la Transporturi, Bogdan Mândrescu, încearcă preluarea portului Constanța

La Ministerul Transporturilor și Infrastructurii continuă campania de numire a apropiaților controversatului secretar de stat Bogdan Mândrescu în bordurile administrative ale companiilor de stat, acum venind la rând Portul Constanța.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Portul Constanța a numit în ședința din 10 noiembrie 2022, pentru patru luni, noua componență a Consiliului de Administrație.

Este vorba de George Niculescu, în prezent secretar de stat la Ministerul Energiei, Adrian Daniel Gavruța, Gheorghe Naceades, Suryan-Omar Dede, Constantin Chirilă, Dan Alexandru Catană, Cătălin Diaconu.

Numai că Dan Alexandru Catană este în prezent șeful de cabinet al secretarului de stat din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Bogdan Mîndrescu, fiind totodată fiul fostului șef al IJP Constanța, Dumitru Catană, ajuns șef al Corpului de control din Primăria Capitalei pe vremea Gabrielei Firea.

Dan Alexandru Catană este tot polițist, fiind la al treilea mandat provizoriu de administrator la Portul Constanța, după ce a mai avut unul de patru luni, plus altul de două luni, iar acum este, pentru patru luni, vicepreședinte al bordului administrativ de la Port Constanța.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...