Avarie serioasă la metrou, în stația Eroii Revoluției. Au fost activate luminile de siguranță, iar mecanicii au fost instruiți să nu oprească în stație

Trenurile de metrou pe direcția Pipera-Berceni au circulat fără oprire miercuri, 22 septembrie, prin staţia Eroii Revoluţiei. Metrorex a anunțat o avarie la alimentarea cu energie electrică a stației de pe Magistrala 2, în jurul orei 14.

Informăm publicul călător că astăzi, 22.09.2021, începând cu ora 13:55 a fost o avarie la alimentarea cu energie electrică, pe Magistrala 2. În staţia de metrou Eroii Revoluţiei a fost afectat iluminatul normal.

Pe durata avariei, în staţiile Metrorex intră automat iluminatul de siguranţă. Pentru siguranţa călătorilor aflaţi la metrou, s-a dispus circulaţia trenurilor fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei„, precizează sursa citată.

Călătorii, îndrumați spre transportul public de suprafață

Călătorii sunt îndrumaţi de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafaţă.

Călătorii sunt permanent informați prin sistemul de sonorizare de la peronul stațiilor despre această situație. Și sunt îndrumați de către personalul Metrorex spre transportul public de suprafață. Vom reveni cu detalii imediat ce situația va fi remediată”, a mai anunțat compania.

Prețul călătoriei cu metroul a crescut. La fel și problemele tehnice

Și luna trecută a fost o avarie, de această dată pe Magistrala 4. Metrorex informa, la acea dată, că circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfăşoară cu dificultate. Cauza a fost o defecţiune la un tren în staţia de metrou Parc Bazilescu, linia 2. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între staţiile Jiului şi Străuleşti, pe linia 1.

De la 1 august s-a scumpit transportul în comun din Capitală. Prețul unei călătorii cu metroul costă 3 lei, de la 2,5 lei. Iar un bilet comun STB / Metrorex este 5 lei.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole