„Aveți idee ce va face președintele Iohannis în următorii ani?”

Cum vor arăta următorii ani ai lui Klaus Iohannis, în calitate de președinte al României, reprezintă o întrebare des „rostogolită” în mass media în ultimul timp.

Printre teoriile mai mult sau mai puțin politice, iată că și publicistul Cristian Tudor Popescu are una, care tinde mult spre ironie. ”Puteți să identificați vreo strategie?”, a întrebat Cristian Tudor Popescu, în cadrul unei emisiuni la Europa FM. „Ce va face președintele în următorii ani? O să meargă în continuare la golf, la schi, o să facă vizite cu doamna. Asta o să facă. Ce altceva? Cred că este sensul vieții lui. Nu-l bănuiți că vrea să facă nu știu ce mare proiect pentru România”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. „Să știți că asta mi se întâmplă și mie uneori, mi se întâmpla, acum m-am mai antrenat.

Există tendința asta a minții umane de a interpreta sensul, de a căuta niște explicații raționale acolo unde ele nu există și trebuie să ne reținem de la așa ceva”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...