Avocatul Gheorghe Piperea intentează proces în masă împotriva vaccinării anticoronavirus

Mai multe sute de români au apelat la serviciile avocatului Gheorghe Piperea, pentru a intenta proces împotriva campaniei de vaccinare anticoronavirus a statului român, pe care o cataloghează ca experiment.

Iată ce spune avocatul Piperea pe Facebook: „Un număr de 404 de reclamanți au văzut în vakseenul cu arene mesager comercializat de faizer și mondena* un experiment de manipulare genetică de natură a aduce atingeri grave condiției și demnității umane. Pentru a opri acest experiment s-a declanșat contra Statului român un proces colectiv, de tip class action, care tinde la stoparea acestui experiment pe teritoriul României. De asemenea, reclamanții au cerut stoparea „imunizării” în masă cu aceste seruri experimentale pentru a se scoate din pușcăria sanitar – digitală în care ne-ar putea reintroduce din octombrie certificatul sanitar digital, prelungit cel puțin până în iunie 2023 de Uniunea Europeană (în ciuda tuturor evidențelor științifice că acest nazzipass nu are nicio eficiență sanitară – dimpotrivă, are extrem de multe dezavantaje și efecte secundare nocive).

Octombrie vine cu frigul, gripele și virozele, iar testele pisiar, atât de “credibile” și fezabile, vor crește din pix “pozitivările” la niveluri de natură a stârni din nou frică și ipohondria, cu consecința că tehnocrații vor impune, iar politicienii ne vor supune, din nou, la restricții, segregare socială și experimente de “imunizare” în masă. De aceea, acest proces este crucial, chiar dacă nu implică decât un număr infim de reclamanți în raport de milioanele de păgubiți. Primul termen al acestui proces cu 404 reclamanți este în data de 21 septembrie, adică în trei săptămâni de acum încolo. Dat fiind sistemul judiciar românesc, deficitar la capitolul efectelor erga omnes (față de toată lumea) ale proceselor de tip class actions, dacă acest proces se va fi terminat cu bine, de efectele sale vor beneficia cu certitudine reclamanții**.

Dar precedentul judiciar va fi utilizabil și de către alte persoane, cu condiția să demareze propriile procese. Între momentul introducerii acțiunii (prima decadă a lunii februarie 2022) și primul termen, din septembrie 2022, s-au adunat enorm de multe probe și informații necesare procesului. Cea mai șocantă dintre ele este procesul dintre faizer și mondena, care se acuză reciproc că și-au furat patentul asupra tehnologiei cu arene mesager. Aceasta înseamnă, pur și simplu, că producătorii multimiliardari ai vakseenului au mințit autoritățile europene ale medicamentelor (care s-au lăsat păcălite, de altfel, date fiind șpagile, sponsorizările și presiunile politice implicate) și că aceste seruri experimentale de terapie genetică nu ar fi trebuit nicicând autorizate.

În plus, acest proces mai probează că vakseenarea în masă nu a fost o măsură de politică sanitară înțeleaptă, ci un mega- gheșeft financiar și o chestiune de politică pernicioasă, de cea mai joasă și mai infracțională speță. Vă ținem la curent cu desfășurarea procesului, pentru că trebuie să știți, indiferent că ați devenit sau nu reclamanți, în ce v-au băgat autoritățile, specialiștii, experții, eroii din linia întâi și demenții mesianici care vă vor binele și vă vor dispăruți. Aceste cuvinte sunt scrise astfel din rațiuni de evitare a cenzurii feisbuc – îmi pare rău că trebuie să reamintesc asta mereu, există argumente conform cărora și persoanele aflate în situații identice sau similare cu reclamanții ar beneficia de aceste efecte, dar nu e locul unei explicații ample a acestor argumente aici și acum”.

Așteptăm noutățile de la avocatul Gheorghe Piperea.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Diploma universitara unica la nivel european! Planul Comisiei Europene

Diploma universitară unică la nivel european! Planul Comisiei Europene

Absolvenții de facultate din Uniunea Europeană vor avea la finalul studiilor o diplomă universitară unică, recunoscută pe tot teritoriul UE. Comisia Europeană dorește ca instituțiile...
Soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi, creat la Galati

Soft pentru estimarea distrugerilor de clădiri în război, creat la Universitatea...

Estimarea distrugerilor provocate de în război de atacurile cu drone și rachete sau bombardamente poate fi realizată cu ajutorul unei aplicații create de un...