Avocatul Poporului, „flituit” de ministrul Educației

Avocatul Poporului, Renate Weber, a adresat ministerului Educației Naționale, Monica Anisie, o solicitare oficială privind anumite măsuri preconizate pentru începerea noului an școlar în contextul epidemiei de COVID-19.

Practic, pe 14 august 2020, Renate Weber a solicitat informații despre modul și condițiile de redeschidere a școlilor cum ar fi, de exemplu, accesul tuturor elevilor la mijloacele pentru învățămînt online, transportul, dar și garantarea unui act educațional unitar, fără diferențieri între diferite zone ale țării.
Suprinzător, nici până astăzi ministrul Monica Ansiei n-a catadicsit să răspundă la solicitarea Avocatului Poporului, fapt pentru care Renate Weber a revenit pe data de 7 septembrie 2020 cu o solicitare identică cu cea din 14 august 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...