Umor involuntar: Un deputat AUR l-a dat dispărut pe Iohannis. Poliția: ”Nu se confirmă”

Deputatul AUR Adrian Axinia a aflat după o lună de zile că președintele țării, Klaus Iohannis, nu a dispărut. Poliția a fost vigilentă și l-a găsit.

Deputatul Adrian Axinia din partea AUR a primit un răspuns categoric din partea polițiștilor de la Secția 17, după ce a semnalat dispariția președintelui Klaus Iohannis. După aproape o lună de investigații, polițiștii au confirmat că aspectele sesizate de Axinia nu au fost validate.

„Referitor la sesizarea înregistrată la nivelul compartimentului Relații cu Publicul sub nr. 4445031/18.01.2024 și la nivelul compartimentului Secretariat sub nr. 4452061/18.01.2024, vă comunicăm că, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate nu se confirmă. Vă asigurăm și pe această cale de întreaga noastră disponibilitate, în funcție de competențele conferite de prevederile legale”, au declarat reprezentanții poliției.

Axinia a făcut publică această sesizare la Secția 17 din București pe 18 ianuarie, afirmând că Klaus Iohannis nu a mai fost văzut în public începând cu data de 18 decembrie 2023. Motivația sa a fost legată de absența președintelui din viața publică și de presupusele sale îndatoriri constituționale neîndeplinite, mai ales în contextul protestelor de amploare.

„Este important să cunoaștem situația lui Klaus Werner Iohannis, deoarece mulți oameni consideră prezența sa indispensabilă și așteaptă răspunsuri la întrebări și soluții pentru problemele ridicate”, a declarat Axinia. Deputatul a subliniat și necesitatea de a fi la curent cu eventuale probleme de sănătate ale președintelui, în spiritul responsabilității și sprijinului creștinesc.

Președintele Iohannis și-a făcut prima apariție publică din acest an pe 22 ianuarie, când a avut întâlniri cu prim-ministrul Vietnamului și opt ambasadori străini.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole