E ziua actorului pe seama căruia se râde mult: Cele mai tari glume cu Chuck Norris!

Născut la 10 martie 1944, Carlos Ray “Chuck” Norris este un legendar actor american, care și-a câștigat faima în filmele de acțiune. Nu se știe de unde a pornit totul, dar faima lui este legată mai puțin de talentul actoricesc: Chuck Norris e sursa celor mai viralizate glume în reţelele de socializare!

Cel mai cunoscut este rolul din serialul Walker, Texas Ranger”, în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul „Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”, lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic.

Printre filmele în care a mai jucat Chuck Norris se numără „The Student Teachers” în 1973, „A Force of One” în 1979, „An Eye for an Eye” în 1981, „Hero and the Terror” în 1988, „Wind in the Wire în 1993, „Martial Law” în 1998, „The President`s Man2” în 2000, ”The President`s Man: A Line in the Sand2 în 2002, „The Cutter” în 2005, iar cel mai recent film al său este „The Expendables 2, apărut în anul  2012.

În mediul online, starului îi sunt atribuite o serie de super-puteri, multe inspirate din scenele în care acesta a jucat.

Unele dintre cele mai tari glume cu Chuck Norris

Chuck Norris este cel despre care se spune că poate să aplaude cu o singură mână şi să bea zilnic 44 de pahare , dintr-o singură înghițitură, fară ca alcoolul să aibă curaj să-i intre în sânge.

Chuck Norris – fost polițist texan – este singurul care a prins și amendat un radar, pentru viteză neregulamentară. Tot el a ținut în viață, la terapie intensivă, niște aparate care nu mai aveau energie.

Chuck Norris, singurul actor care nu se preface atunci când îți dă replica – fost partener de antrenament de-al lui Bruce Lee – a bătut un text la mașină până și-a cerut scuze pentru toate greșelile gramaticale făcute.

Se știa despre Chuck Norris că a reușit să numere până la infinit de două ori. Performanța lui e însă cu mult mai mare. El știe chiar și cum se încheie ‘Tânăr și neliniștit!, dar și unul dintre discursurile lui Klaus Iohannis.

Când era mic, Chuck Norris a făcut insolație… noaptea. De altfel, de-atunci întunericul îl știe de frică și îi spune Bau-Bau.

Despre Chuck Norris internetul mai spune că e singurul care a făcut o ceapă să plangă și singurul care l-a văzut pe Hrușcă în slip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...