Azi începe Noul An chinezesc: Anul iepurelui de apă. Ce semnificații are

Astăzi, 22 ianuarie, începe Anul Iepurelui de Apă, patronat de introspecție, pace și speranță. Află dacă ești patronat de Iepurele de Apă și de ce este iepurele pe locul patru, în zodiacul chinezesc.

Iepurii sunt cunoscuți ca fiind incredibil de spirituali, sociabili, vorbăreți, creativi, empatici, grijulii și meditativi; elementul apă din 2023 înseamnă că acest an va aduce și mai multă introspecție, pace și speranță.

2023 este un an excelent pentru a fi ferm cu bugetele, finanțele și planurile proprii, dar şi deschis către oportunități și schimbări mari.

Este timpul pentru imaginație, intuiție și instincte. Cu inspirația artistică ca punct forte, Iepurele te încurajează să îți umpli inima și sufletul cu hobby-uri și meșteșuguri. Poezia, pictura, muzica – orice activitate care insuflă armonie interioară va predomina în acest an.

Se încheie Anul Tigrului de Apă

În timp ce trecem de la Tigrul de Apă din 2022, feroce, direct și axat pe relații interpersonale, Iepurele de Apă din 2023 ne cheamă să ne oferim ceea ce căutăm. Pune-te în acord cu instinctul și cu emoțiile tale. Universul ne introduce oficial în perioada patronată de grija de sine.

Iepurele, al patrulea animal al zodiacului chinezesc

Cele 12 animale din zodiac sunt, în ordine: Șobolanul, Boul, Tigrul, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Porcul. Fiecare an are un semn animal în funcție de ciclul de 12 ani.

Conform astrologiei chineze, iepurii sunt blânzi, liniștiți, eleganți și vigilenți, dar și rapizi, îndemânatici, amabili, răbdători și foarte responsabili, uneori reticenți în a-și dezvălui gândurile celorlalți și având tendința de a se sustrage realității, dar întotdeauna fideli celor din jur.

Citește și Anul Nou Chinezesc 2022: Cum calculezi în ce zodie a horoscopului chinezesc ești

Ce înseamnă Iepurele de Apă în astrologia chineză

2023 este Anul Iepurelui de Apă. În astrologia chineză, apa înseamnă longevitate și pace, iar Iepurele este un simbol al vigilenței, spiritului, precauției, îndemânării și autoprotecției.

Persoanelor născute în anul Iepurelui de Apă li se prezice că se vor bucura de noroc și vor avea o minte calmă.

Fiind strâns legat de Zeița Lunii, Iepurele este unul dintre cele mai favorizate semne zodiacale în astrologia chineză.

Intelectual, erudit și învățat, Iepurele are multe șanse să se bucure de o carieră bună, precum și de bogăție.

Cu o pereche de mâini îndemânatice, Iepurele are un dar pentru caligrafie și pictură, precum și pentru croitorie și gătit.

Iepurele de Apă – caracteristici

Iepuri celebri: David Beckham, Frank Sinatra, Michael Jordan, Lionel Messi, Johnny Depp, Albert Einstein, Kate Winslet, Angelina Jolie.

Numere norocoase pentru Iepuri: 3, 4, 6

Culori norocoase: roz, roşu, mov, albastru

Flori norocoase: crin de toamnă, iasomie

Direcție norocoasă: est, sud, nord-vest

Numerele cu ghinion: 1, 7 și 8

Culoarea: maro închis, galben închis şi alb

Direcția: nord, vest şi sud-vest

Cele mai bune cariere pentru nativii Iepurelui de Apă

Cele mai bune cariere pentru Iepuri sunt în domeniile creșterii animalelor, educației, religiei, sănătății, medicinei, culturii, poliției/judecătorilor și politicii.

Iepurele bărbat tratează întotdeauna oamenii cu politețe, cu un zâmbet blând care îi face pe ceilalţi să simtă că sunt credibili și sinceri. Atunci când întâmpină dificultăți, nu se descurajează niciodată, ci rămân perseverenți în eforturile lor de a găsi soluții. Acest lucru înseamnă că, în cele din urmă, obțin un succes de invidiat.

Femeile Iepure sunt drăguțe și pudice şi sunt foarte sincere

Legenda spune că, în antichitate, iepurele avea o coadă lungă și blănoasă. În fiecare zi, îi plăcea să își încolăcească coada în jurul lui și să doarmă confortabil în vizuina sa. Când îi era foame, scotea capul afară și mânca leneș iarba verde de la intrarea din vizuina sa, potrivit TVR.

Nu a durat mult până când iarba de pe întregul versant al dealului a fost mâncată.

Într-o zi, un lup a observat locul fără iarbă şi a descoperit locul în care locuia iepurele.

Când a răsărit soarele, Iepurele s-a trezit flămând și a început să mănânce ca de obicei iarba de lângă intrarea în vizuină. Lupul a mușcat din coada lungă a Iepurelui , și abia atunci, Iepurele a reacționat și a lovit cu putere din picioarele din spate. Când lupul a fost lovit cu piciorul în față, dinții săi ascuțiți au mușcat din coada Iepurelui, care a luat-o la fugă. Lupul a pornit în urmărirea lui.

În acest moment, un răget a venit din cer și un mic dragon alb a pășit între Iepure și lup. Acesta l-a oprit pe lupul care îl urmărea pe Iepure.

În cele din urmă, Iepurele obosit s-a oprit lângă un copac să-şi tragă sufletul.

Atunci el i-a observat pe Bivol stând în spatele unei linii, pe Șobolan şi pe Tigru în spatele lui Bivolului.

S-a dovedit că Iepurele trecuse din greșeală linia de sosire a cursei semnelor zodiacale. Când s-a trezit, a găsit 11 animale în jurul lui, precum și pe micul dragon alb care l-a ajutat să scape din gura lupului. Prin urmare, în clasamentul zodiacului, Iepurele ocupă locul patru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...