Bădălău, flituit de liderii PSD

Alegerile din organizațiile județene ale PSD au agitat foarte mult apele într-un fief roșu din sudul țării.

Conferința de alegeri a organizației PSD Giurgiu va avea loc pe data de 11 noiembrie 2022, dar deja scandalurile se țin lanț din cauza unui baron roșu care vrea să revină dar nimeni nu-l mai dorește.

Este vorba de Niculae Bădălău ajuns în 2019, ca urmare a trocului politic, pe funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. Numai că, Bădălău vrea cu orice preț să preia, direct sau indirect, controlul organizației județene de la finul său deputatul Marian Mina ”Scheletu”.

De fapt, Mina”Scheletu” este acum președinte interimar al organizației PSD Giurgiu și are cele mai mari șanse să rămână în continuare la conducerea acesteia. Însă, din această săptămână, Niculae Bădălău a pornit într-un pelerinaj pe la liderii PSD cu scopul să amâne alegerile de la Giurgiu.

Rând pe rând, a bătut la ușa lui Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Gabriela Firea, de fapt la Florin Pandele, iar ieri a fost la Marcel Ciolacu. Dar degeaba. Niciunul dintre ei vizitați de Bădălău nu vor să amâne alegerile de la PSD Giurgiu și nici ca acesta  să revină la butoanele organizației PSD Giurgiu.

De ce? Pentru că niciunul dintre cei vizitați n-au uitat că au fost trădați de Bădălău atunci când au vrut să-l schimbe pe Dragnea. Așadar, Bădălău vrea cu orice preț să revină în PSD, dar nimeni nu-l vrea! 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole