Un băiat de 13 ani a murit după o provocare de pe TikTok. Ce s-a întâmplat

Dependența de TikTok și, în general, de validarea de pe rețelele de socializare prin aprecieri, comentarii sau vizualizări face victime. Un băiat de 13 ani și-a pierdut viața încercând să fie popular pe TikTok în urma unei provocări stupide și extrem de periculoase. Iar în cazul lui chiar mortale.

Clipe de groază pentru o familie din SUA, asta după ce Jacob a plătit cu viața dependența de TikTok. Întreg incidentul a fost văzut de prietenii săi, care filmau cele ce aveau să se întâmple.

În clipul său video care de altfel avea să devină viral pe TikTok, Jacob i-a provocat pe toți cei care îi urmăresc să ia 14 pastile pentru alergii. El a precizat încă de la bun început faptul că doritorii vor avea halucinații.

Jacob s-a oferit drept exemplu pentru a demonstra că nu au ce să pățească, mai multe decât halucinațiile menționate deja. Tânărul a înghițit mai multe pastile pentru alergii, iar corpul lui a cedat la scurt timp și a ajuns să fie conectat la aparate.

După șase zile însă, părinții acestuia au decis să îl deconecteze, astfel că Jacob a încetat din viață pe fondul provocării periculoase de pe TikTok..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...