Bali se va redeschide după aproape doi ani

Bali, insula indoneziană aflată printre preferințele turiștilor, se redeschide după aproape doi ani în care niciun străin nu a mai fost din cauza pandemiei.

Un zbor Garuda Indonesia de la Tokyo este programat pe astăzi, cu șase străini și șase indonezieni la bord, a declarat Ayu Indah Yustikarini, un oficial al Biroului guvernamental de turism din Bali.

Indonezia a declarat că repornirea zborurilor europene a determinat automat creșterea sectorului turistic, după pierderile semnificative înregistrate în ultimii doi ani.

Cunoscută pentru petrecerile de noapte, surfing și cascade, Bali a atras 6,2 milioane de turiști străini în 2019. Anul trecut, întreaga țară a înregistrat doar 1,6 milioane de vizitatori străini.

Totuși, pandemia nu a dispărut, astfel că Bali impune anumite condiții de călătorie, astfel: turiștii vaccinați în Bali trebuie să stea în carantină între cinci și șapte zile în hoteluri sau pe nave în largul mării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...