Bamboo, amenzi de 33.000 lei și suspendarea activității, plus cercetări penale pentru evaziune fiscală

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că în urma controalelor efectuate de autorităţi, sâmbătă seară, la clubul Bamboo, s-au dat amenzi totalizând 33.000 lei, activitatea unităţii a fost suspendată, fiind demarate şi cercetări penale pentru evaziune fiscală.

„Încălcarea legii costă. Aseară la Bamboo: Direcţia de Sănătate Publică a aplicat o sancţiune în valoare de 30.000 lei cu propunere de suspendare; I.S.U. o sancţiune în valoare de 1.000 lei, Poliţia Locală două sancţiuni în valoare de 500 lei şi o sancţiune în valoare de 1.000 lei plus suspendarea activităţii până la data autorizării. S.I.C.E. Sector 2 au demarat cercetările penale pentru evaziune fiscală. Secţia 7 Poliţie a dat două avertismente pe Legea 55/2020. Nota de plată la finalul distracţiei: 33.000 lei + suspendarea activităţii + cercetarea penală pentru evaziune fiscală. Eu aş zice că e mai ieftin să respectăm legile„, a scris edilul, duminică, pe Facebook.

De asemenea, proprietarii clubului LOFT au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei, iar DSP a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile. Au fost verificate şi terasele din parcul Herăstrău. Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile, după trei sancţiuni în valoare de 48.000 de lei.

n urma controalelor din parcul Herăstrău au fost date zece sancţiuni agenţilor economici în valoare de 113.000 de lei şi au fost sancţionate 53 persoane cu amenzi în valoare de 34.000 de lei.

„În Sectorul 1, la o societate comercială au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și la celelalte urmează să se ia și alte măsuri. În sectorul 2 o societate funcționa fără autorizație, a primit amendă. DSP va suspenda activitatea. Intră în vigoare noile restricții. Structurile vor fi suplimentate pentru prevenirea răspândirii virusului”, spune Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole