Banca Națională, ținta ironiilor după ce s-a aflat că astrologul Minerva lucrează acolo. Ce spun românii

Banca Națională a României a devenit ținta ironiilor pe internet, după ce un cunoscut astrolog, Minerva, a anunțat că lucrează acolo. Potrivit unor surse, femeia a fost angajată ca secretară, la departamentul de mentenanță.

Gabriela Dima, în vârstă de 64 de ani – cunoscută sub numele Minerva – apărea periodic la televizor pentru a spune horoscopul. Într-un podcast al artistului Damian Drăghici, femeia a mărturisit că nu mai are voie să apară pe sticlă, deoarece lucrează la Banca Națională, pe o funcție de execuție.

Cineva care va citi în stele

Mulți români au cerut socoteală Băncii Naționale în privința pregătiriii doamnei astrolog și au amintit de angajarea fostului premier Viorica Dăncilă la BNR, în vreme ce alții au scris că de acum înainte BNR va avea pe cineva care va citi în stele pentru a prezice cursul valutar, inflația sau indicele ROBOR.

Presa centrală a scris că noua angajată a BNR a absolvit trei facultăți: Drept, Actorie și Psihologie. Surse pentru Europa FM susțin că femeia a fost angajată ca secretară, la departamentul mentenanță, departamentul care se ocupă cu servicii de curățenie în BNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...