Bancomat de criptomonede, furat îm Timișoara. Hoțul a îngropat o parte din bani

Un bancomat pentru schimbul de criptomonede a fost luat furat dintr-un mall din Timișoara, hoțul reușind să obțină astfel 236.000. Polițiștii au dat repede de urmele lui și au găsit aparatul cu mai mult de jumătate din bani în el, o altă mare parte din sumă fiind îngropată în curtea casei infractorului.

Aparatul a fost sustras vineri seara, în jurul orei 21.00, de un tânăr in varsta de 19 ani de pe un hol al unui centru comercial din Timișoara.

Conform opiniatimisoarei.ro, hoțul a scos dispozitivul din priza, l-a asezat pe un transpalet și l-a cărat la mașina, înainte de ora de închidere a magazinului.

Proprietarii bancomatului de criptomonede, o firmă de brokeraj, și-au dat seama abia sâmbătă de dispariția aparatului și au anuntat poliția.

În urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere, ofițerii de la investigații criminale au reușit cu ușurință să dea de urma hoțului. L-au găsit într-o casă din localitatea arădeana Vinga. Polițiștii au găsit și o parte din bani, dar și bancomatul abandonat pe un câmp din apropiere, încă cu peste 127.000 de lei în el, deoarece nu reușise să spargă toate casetele cu bani din aparat.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 286.000 de lei, 236.000 de lei reprezentând suma de bani aflată în bancomat, iar 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Cu prilejul depistării, s-au recuperat 52.500 de lei, dintre care 44.000 de lei asupra bănuitului, iar 8.500 de lei au fost găsiți îngropați în grădina imobilului de domiciliu.

De asemenea, pe un câmp în apropierea localității Vinga, a fost depistat bancomatul sustras, în urma examinării constându-se faptul că, în interiorul acestuia, se mai aflau 127.700 de lei. În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Hoțul a fost dus în Arestul Poliției, urmând să fie prezentat duminică judecătorilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...