Bârlad: Peste 100 de paturi medicale electrice au intrat în dotarea Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman”

Peste 100 de paturi medicale electrice, în valoare de 1,6 milioane de lei, au ajuns în dotarea Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad, au informat reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a spitalului bârlădean, de aceste echipamente vor beneficia secţiile Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Medicina Internă – cronici, Medicina internă, Neurologie, Obstetrică ginecologie, Oncologie, ORL, Ortopedie şi Pneumologie. La începutul săptămânii, 18 paturi electrice ultraperformante au ajuns şi în secţia de Anestezie Terapie Intensivă.

Spitalul nostru are ca scop furnizarea celor mai bune servicii medicale. Lucrăm împreună pentru a dezvolta şi îmbunătăţi permanent îngrijirea medicală şi mediul de lucru al personalului medical, dar şi condiţiile hoteliere pentru pacienţi. Misiunea spitalului este de a îmbunătăţi considerabil starea de sănătate a populaţiei deservite prin creşterea permanentă a calităţii serviciilor medicale. În colaborare cu alte instituţii care împărtăşesc idealurile noastre, ne focalizăm resursele pentru realizarea obiectivelor de care suntem etic, social şi financiar responsabili„, au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

În cursul acestei săptămâni, spitalul din Bârlad a mai primit ca donaţie un dispozitiv medical performant utilizat pentru investigarea pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare – NICaS (Non-invasive Cardiac System).

Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” a fost desemnat unitate suport COVID-19 în luna martie a anului 2020 şi a început să primească din nou şi pacienţi neinfectaţi cu SARS-CoV-2, din luna iunie a acestui an. 

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole