Barna Tanczos vrea să desființeze 16 direcții silvice de la Romsilva

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, pregătește de mult timp o mutare care va genera un scandal uriaș la Regia Națională a Pădurilor- Romsilva, dar și în rândul clasei politice de la noi.

Barna Tanczos are pregătit de mai mult un proiect de reorganizarea al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) prin care efectiv urmărește desființarea a 16 direcții silvice din cele 41 existente în prezent.

Numai că, liderii PSD, în frunte cu Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, nici nu vor să audă de așa ceva, în timp, ce liberalii, doresc desființarea celor 16 direcții silvice iar UDMR ar dori și n-ar dori să dispară aceste direcții prin comasare.

De fapt, mîine, în ședința Consiliului de Administrație de la Romsilva se va discuta și de acest proiect al ministrului Barna Tanczos, adică care vor fi acele direcții care vor dispărea prin comasare, dar și despre desființarea unor posturi de director tehnic la anumite direcții silvice unde există anumite interese uriașe ale unor politicieni locali dar și parlamentari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...