Barna Tanczos vrea să omoare 239 de cocoși de munte

Reprezentanții ONG-ului ”Agent Green” au avertizat aseară, într-o postare pe Facebook, asupra unui ordin al ministrului UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, prin care vor fi ucişi 239 cocoşi de munte.

”Cu ce a greşit cocoşul de munte de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Dar avem, oare, atâţia?”, au precizat reprezentanţii ONG-ului. ”Ursul este periculos, căprioarele devorează pădurea, mistreţii răspândesc boli, vulpile sunt şirete, ciocârlia cântă prea tare, caprele negre ne dau cu bolovani în cap. Pentru fiecare fiinţă, ministrul Tanczos Barna găseşte motiv să fie ucisă de gloanţele vânătorilor care îl susţin în poziţie. Dar cocoşul de munte, săracul, cu ce a greşit de a ajuns în noul ordin de ministru pentru a fi executat? Abia mai sunt câţiva pe ici pe colo, după ce habitatul său din imediata vecinătate a golurilor alpine a fost devastat în întreaga ţară”, au scris, marţi seară, pe Facebook, reprezentanţii Agent Green. Potrivit acestora, ordinul prevede ca vor fi ucişi 239 de cocoşi de munte chiar toamna aceasta.

”Dar avem, oare, atâţia? Şi, poate mai mult decât nebunia ministrului, ne deranjează liniştea publicului pe care Guvernul are grijă să îl ţină ocupat cu alte subiecte”, au mai transmis reprezentanţii ONG-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban. Fotografie realizată în Photosop

Prima reacție a lui Orban după scandalul scrisorii pierdute a amantei...

Ludovic Orban și-a făcut prima apariție publică după ce PUTEREA.RO a publicat scrisoarea pierdută a fostei sale amante. Orban se plimba galant și zâmbăreț...