Baronul Flutur și ministrul Turismului au flituit  Moldova la Târgul de Turism

La Târgul de Turism al României, deschis astăzi la București, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, și baronul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur au aruncat în aer relațiile României cu Republica Moldova.

Alaiul lui Cadariu și Flutur de la Suceava a ajuns la București

 Astăzi, la orele 14.00, președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Tot astăzi, cam la aceiași oră, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, însoțit de cei cinci secretari de stat, a fost prezent la Romexpo cu ocazia deschiderii Târgului de Turism al României, ediția de primăvară. Cu acest prilej a fost prezent la târg și baronul liberal Gheorghe Flutur, însoțit de un alai pe măsură cu dansatori și muzicanți, întrucât Suceava are un stand destul de mare unde promovează Suceava și Bucovina.

Printre expozanții de la târg se numără și Republica Moldova care a făcut eforturi serioase să participe cu un stand atractiv. Practic, prin ofertele turistice, Republica Moldova promovează la acest târg, în special, lăcașele de cult, cramele și  vinurile moldovenești. Numai că, reprezentanții Moldovei  prezenți la târg au primit una dintre cele mai dure lovituri din partea oficialilor români.

Ioahnnis cu Maia Sandu, iar Flutur și Cadariu au întors spatele Republicii Moldova

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a refuzat să viziteze standul Moldovei nici măcar un minut. Mai mult, Cadariu n-a catadicsit să includă în agenda sa de vizitare a standurilor și pe cel al Republicii Moldova. Practic, Daniel Cadariu a preferat să meargă la o șușanea și abia într-un târziu l-a trimis către standul Moldovei pe secretarul de stat Lucian Rus. La fel ca ministrul Turismului a procedat și baronul de Suceava, Gheorghe Flutur, care n-a vrut să meargă la standul Moldovei, nici singur și nici cu Daniel Cadariu. Practic, în timp ce șeful statului se întâlnea cu Maia Sandu, cei doi lideri PNL de Suceava, Gheorghe Flutur și Daniel Cadariu, au dat flit Republicii Moldova la Târgul de turism de la București.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...