Baronul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea, vrea să fie ministrul Dezvoltării

Publicat: 13 nov. 2021, 10:52, de Ion Teleanu, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
Baronul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea, vrea să fie ministrul Dezvoltării
Dragnea-Zetea

Liderul PSD Maramureș, controversatul deputat Gabriel Zetea, s-a agitat foarte mult, dar cu scop foarte clar, în aceste zile de negociere dintre PSD și PNL pentru formare unui guvern.

Potrivit informațiilor noastre, Gabriel Zetea vrea ca în guvernul PSD-PNL-UDMR să fie numit ministru al Dezvoltării, dar până acum liderul PSD Marcel Ciolacu n-a spus nici da nici nu. În schimb, Zetea încearcă să caute susținere la președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu.

PUTEREA a semnalat de mai mult ori la începutul acestui an că liderul PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea, fost președinte al consiliului județean, nu mai este agreat de primarii PSD din județ.

Dar, liderul PSD Marcel Ciolacu a ignorant nemulțumirile edililor din Maramureș poate și din cauza faptului că între Zetea și Ciolacu sunt și alte interese altele decât cele politice.

Între timp, tensiunile s-au acutizat și conducerea PSD, adică mai exact președintele Marcel Ciolacu, a primit o scrisoare deschisă din partea multor membrii PSD din Maramureș care solicitau demisia lui Gabriel Zetea de la conducerea organizației județene a PSD, dar din nou Ciolacu n-a luat nicio măsură. 

Trebuie precizat că Gabriel Zetea l-a avut naș la prima căsătorie pe Victor Ponta, iar la cea de a doua pe fostul ambasador de la Londra, Dan Mihalache