Baronul PSD Horia Teodorescu „toacă” peste 200.000 de euro pentru un show pe faleza din Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu a pregătit, astăzi, o petrecere costisitoare cu ocazia prezenței premierului Marcel Ciolacu la inaugurarea proiectului de modernizare a portului turistic și a falezei „Ivan Patzaichin” din municipiul Tulcea.

Premierul Marcel Ciolacu participă la show-ul de la Tulcea organizat de o firmă din Călărași

Premierul Marcel Ciolacu va participa, astăzi după amiază, la inaugurarea portului turistic și a falezei „Ivan Patzaichin” din municipiul Tulcea, un proiect finanțat din fonduri europene în valoare de 245.253.627,76 de lei, adică de peste 50.000.000 de euro.

Pentru inaugurarea acestei investiții, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a pregătit un spectacol fastuos care va costa 1.044.759 de lei, adică circa 213.000 de euro.

Surprinzător, baronul PSD de Tulcea a încredințat organizarea acestui eveniment unui SRL din Călărași-Young Friends Company, cu doar doi angajați, care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 427.385 de lei și pierderi de 161.377 de lei.

Practic SRL-ul din Călărași deținut de două doamne Gina Izabela Rudolf și Elena Rodica Nache, va încasa de la CJ Tulcea suma de 1.004.759 de lei, adică vreo 205.000 de euro. De asemenea, va avea loc și un show aviatic organizat de Aeroclubul României pentru care CJ Tulcea va achita circa 8.250 de euro. Așadar, premierul Marcel Ciolacu va participa în această seară la spectacolul de la Tulcea organizat de baronul Horia Teodorescu pentru care s-a cheltuit din banii publici peste 200.000 de euro.

5 COMENTARII

  1. Jaf pe față!
    Din păcate,numai cei fara bun simt,incompetenti;lipsiți de empatie,lacomi,sunt la putere;pentru ca se simt in elementul lor in mediul format;creat de ei,oamenii de calitate,deștepți;intelectualii ,nu se regăsesc in acel mediu toxic,sunt inlaturati,se sperie de ce vad si fug .
    Dar ….sigur ,vor primi ce au oferit.

  2. In SUA nu exista acest moft să faci inaugurari cu politicieni.Acest narav socialist multidezvoltat nu dispare din năravul politicienilor.Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.La noi acrămas la fel:CA LA NIMENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole