Bătaie în fața unui hipermarket pentru un loc de parcare

Un scandal a avut loc în fața unui hipermarket din Satu-Mare din cauza unui loc de parcare.  Doi șoferi au început să se certe și să se agreseze din cauza unui loc de parcare.

Un bărbat a lovit mașina unui șofer care încerca să parcheze. Agresorul ținea locul ocupat pentru soția sa. Când încerca să parcheze, șoferul l-ar fi călcat pe picior pe bărbatul agresiv.

Incidentul a avut loc miercuri seară, într-o parcare a unui hipermarket din Satu-Mare. Întreaga scenă a fost surprinsă de o cameră montată la bordul unui alt autoturism.

Unul dintre cei implicați în scandal, un bărbat de 40 de ani, voia să țină un loc de parcare în fața magazinului pentru soția sa care urmă să ajungă cu mașina.

Un șofer de 47 de ani a vrut să parcheze pe același loc și l-ar fi călcat pe celălalt bărbat cu mașina pe picior, după care a început un scandal între cei doi. Bărbatul care își aștepta soția s-a enervat și a lovit mașina, distrugând una dintre oglinzi. Apoi a devenit violent cu cei aflați în autoturism.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis dosare penale pe numele ambilor bărbați. Unul pentru distrugere, altul pentru vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...