Batjocură la adresa producătorilor: Daea cumpără produse de față cu presa după care își trimite subalternii să le dea înapoi

Pentru ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a devenit o modă ca să facă circ mediatic de fiecare dată când presa este față, dar, ulterior, se constată că totul a fost doar o șușanea ieftină de imagine.

Ultimul ”spectacol” de imagine al lui Petre Daea a fost dat recent la Târgul „Toamna Buzoiană”. El a trecut pe la toate standurile producătorilor cumpărând aproape de la fiecare tarabă sau căsuță.

Astfel, ministrul Agriculturii a cumpărat mai multe kilograme de usturoi dat fiind numărul mare de producători pentru care a scos din buzunar 15 sau 20 de lei pentru un kilogram, dar şi roşii cu 5 lei kilogramul, ardei kapia la 8 lei kilogramul, miere şi alte specialităţi apicole inclusiv un fagure pentru care a plătit 150 lei, mere roşii la 4 lei kilogramul, brânză la 45 lei kilogramul, cârnaţi de Pleşcoi la 37 lei kilogramul, pastramă de oaie 45 lei, sirop, tuică, vin sau pepeni, dar şi o lingură mare de lemn pentru care a plătit 30 de lei.

La un moment a rămas fără bani și-a împrumutat de la un însoțitor. „Nu ştiu câţi bani am cheltuit dar nu vreau să mă opresc încă din cumpărat pentru că vreau să dau salutul meu de respect pentru toţi agricultorii şi pentru munca depusă de ei. Îl dau prin a cumpăra tot ceea ce au produs ei şi vom consuma din aceste produse toţi”, a spus Daea.

A cumpărat de vreo 600 de lei, dar, ulterior, s-a constatat că totul a fost doar un circ ieftin de imagine, întrucât după ce a plecat presa, Petre Daea și-a trimis aghiotantul să dea înapoi produsele cumpărate și să-i aducă banii dați pe ele. Și Daea nu este la primul spectacol de acest gen, pentru el a devenit o modă. Incredibil, dar adevărat!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...