Bebeluș de câteva luni, abandonat într-o pungă la groapa de gunoi a orașului Oravița

Corpul unui bebeluș de doar câteva luni a fost descoperit într-o pungă, abandonat la groapa de gunoi a orașului Oravița, din județul Caraș Severin.

Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit, luni, într-o pungă, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin. Corpul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Potrivit expressdebanat.ro, trupul fetiţei a fost găsit, luni seară, la groapa de gunoi din Oraviţa. Un bărbat ar fi sesizat Poliţia, în acest caz.

Trupul fetiţei ce pare a avea doar câteva luni, va fi suspus autopsiei în urma căreia se va stabili exact vârsta copilului mort, precum şi cauza decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine sunt părinţii micuţei şi cum a ajuns trupul acesteia, la gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...