Bega Group a inaugurat hotelul ibis Timișoara, operat de Accor

Bega Group deținut de frații Marius și Emil Cristescu, a deschis ibis Timisoara City Center, hotel economic cu 200 de camere, la începutul lunii martie. Hotelul va fi operat de Accor.

Hotelul oferă un spațiu dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de 4 săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară cu 90 de locuri. 
Ibis Timișoara City Center este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro realizate de Bega Grup, un investitor local, iar construcția a durat doi ani și a fost realizată conform standardelor de dezvoltare și de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.

„Ibis Timișoara City Center este una din investițiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este și o dovadă de încredere în potențialul turistic al orașului Timișoara. Suntem convinși că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, orașul nostru va deveni o destinație turistică recunoscută în țară și în străinătate. Parteneriatul cu Accor ne oferă acces la o rețea profesională de furnizori, know-how operațional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultură organizațională bazată pe grijă și atenție, cea mai dinamică rețea de canale de marketing și distribuție, precum și la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalității”, a declarat Emil Cristescu, Vice-Președinte al Bega Grup. 

Hotel operat de Accor

Afiliat la rețeaua Ibis, cel mai cunoscut brand hotelier din Europa, hotelul este operat printr-un contract de management de către Accor, lider global în ospitalitate augmentată.

“Avem mare încredere în potențialul turistic al Timișoarei ca destinație de agrement și city break. Este un oraș foarte bine poziționat, ușor accesibil cu mașina din 10 capitale europene. Suntem implicați activ în identificarea de soluții pentru promovarea Timișoarei ca destinație turistică. Noul concept ibis SQUARE, pe care îl lansăm acum, răspunde foarte bine noilor cerințe ale clienților, iar echipa valoroasă pe care am format-o în jurul hotelului îl va transforma în curând într-unul dintre cele mai vibrante și creative locuri din oraș.” a declarat Călin Ile, Director General ibis Timișoara City Center.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...