Berlusconi se întoarce! Pe scena politică

Aflat la Napoli pentru convenția Forza Italia, Silvio Berlusconi a făcut, dintr-un restaurant unde lua prânzul, anunțul zilei. Având-o alături pe partenera sa de viață, Marta Fascina, mai tânără decât el cu 53 de ani și cu care a făcut o nuntă… simbolică, de 400.000 de euro, Berlusconi a declarat că se întoarce iar în joc.

Jocul politicii: „Mă întorc în teren! Hai să relansăm Forza Italia! Simt responsabilitatea de a fi în continuare pe teren. Asta pentru a oferi întregii Italiei un viitor plin de bunăstare și, mai presus de toate, libertate”.

Apoi, Berlusconi a mai adăugat către reporterii din restaurant: „Centrul-dreapta trebuie să fie unit, este atât de evident că dacă s-ar dezbina, am pierde alegerile și stânga ar câștiga. Doar un nebun s-ar putea gândi să distrugă această coaliție. Pot exista poziții diferite, cu anumite argumente, dar tema principală rămâne: câștigi dacă ești unit”.

Apoi, Berlusconi a mai adăugat: „Sunt bucuros că sunt la Napoli, am lipsit de mult aici. Mi s-a mereu că sunt un napolitan născut la Milano”. De altfel, Silvio Berlusconi va mai avea un discurs în cadrul evenimentului la care se preconizează să fie ascultat de peste cinci mii de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...