Bianca Drăgușanu revine în fața camerelor. Ce emisiune va prezenta

Bianca Drăgușanu revine în fața camerelor de filmat, în postura de prezentatoare. Blondina va fi gazda show-ului „Detectorul de minciuni”, care va putea fi urmărit pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Bianca Drăgușanu a semnat cu Kanal D și va prezenta emisiunea online „Detectorul de miciuni”, în cadrul căreia va pune întrebări cântăreților, influencerilor, artiștilor și oamenilor de televiziune.

„Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, „Detectorul de minciuni”, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine.

Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, „Te vreau lângă mine”. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit kanald.ro.

Nu este pentru prima oară când Bianca Drăgușanu colaborează cu Kanal D. În urmă cu mai mulți ani, Bianca Drăgușanu a prezentat emisiunea „Te vreau lângă mine”, ea i-a luat locul Gabrielei Cristea când aceasta a născut.

Emisiunea online „Detectorul de minciuni” de pe canalul de YouTube „theXclusive” era prezentată de Oana Radu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...