Bianca Drăgușanu și punga de 21.000 de euro

Miercuri, rețelele de socializare au luat foc. Bianca Drăgușanu a fost în atenția fanilor într-o altă postură, decât de obicei. Adică, nu s-a vorbit nici despre relația cu Bădălău, nici despre intervențiile chirurgicale pe care aceasta le-a suportat ca să arate cât mai bine, și nici despre modă ori, nu știu, slăbit.

Cu gurița ei – de fapt, cu mânuțele din dotare, că a scris, n-a vorbit, Bianca Drăgușanu a povestit cum a găsit, împreună cu o prietenă, o sacoșă cu 21.000 de euro, împreună cu un pașaport, (mă rog, mai mult prietena a găsit, dar Bianca a fost factorul de decizie) pe o tejghea a unui local din Mall Băneasa și cum a înapoiat banii celui care îi pierduse.

Femeile au sunat, desigur, la poliție, ca să găsească păgubașul.  Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a scris așa (n-am intervenit asupra scrisului și scriiturii): „Breaking news! Vreau să vă povestesc ce mi s-a întâmplat astăzi, chiar de la primele ore ale dimineții. Am venit în Mall Băneasa, unde m-am întâlnit cu prietena mea Andreea și ne-am oprit să ne luăm un croissant și o apă. Prietena mea a găsit pe tejgheaua de la magazin o pungă cu 21.000 de euro. Prietena mea a sunat la poliție, bine înțeles, după ce mi-a cerut sfatul. Știu că pare un pic de telenovelă, dar așa este, a sunat la poliție și, întâmplător sau nu, cunoșteam cetățeanul din pașaport, pentru că în pungă era un pașaport. Și cunoșteam cetățeanul. Ca să vedeți că nimic nu este întâmplător în lumea asta, pentru că, acum trei luni, după o petrecere, eu cu prietenele mele am luat cina la un restaurant din Capitală unde acest domn a venit însoțit de fiica lui de 21 de ani care îmi era una dintre fane și îmi adora rochiile și mi-a cerut, politicos, să facem schimb de numere de telefon, pentru că fiica lui îmi iubește foarte mult rochiile și și-ar dori foarte tare să îi fac niște rochii și să o consiliez pentru următoarele evenimente”.

Deci, banii au ajuns înapoi la cel care îi uitase în mall. Așa e, nu? Că eu, cum sunt cu pluta, n-am înțeles prea bine.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...