Biletul gratuit contra 20 de genuflexiuni stârnește polemici

La sfârșitul verii trecute, la inițiativa echipei SportsFestival, sprijinită financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, alături de Compania de Transport Public Cluj-Napoca, s-a dat start la biletul de sănătate de pe strada Memorandumului din Cluj.

Adică, se poate primi un bilet de autobuz gratuit, dacă solicitantul face 20 de genuflexiuni. Scopul inițiatorilor ar fi fost să îndemne lumea să facă mișcare. Pentru asta, doritorul primește dreptul să circule gratis o călătorie cu autobuzul pe ce rută dorește.

Biletul gratuit e valabil șapte zile. Și, la Cluj, nu e prima dată când se fac genuflexiuni pentru un bilet de autobuz gratuit. Numai că inițiativa aceasta a stârnit multe nemulțumiri și controverse în rândul călătorilor.

Sunt unii care se conformează și fac, cum pot, în fața aparatului cu bilete gratuite cele 20 de genuflexiuni. Dar sunt și din cei care spun că primăria a permis, și chiar susține degradarea umană, umilințele, bătaia de joc. Și că oamenii, ca niște maimuțe așezate la poză, execută cererile celor care au ca scop doar ponegrirea oamenilor.

Mai ales a celor săraci. Care drămuiesc banii și care se pretează la a intra în jocuri absurde numai ca să economisească puțin. De asemenea, că nicio pomană făcută de cineva nu e mai înjositoare ca biletul gratuit contra celor 20 de genuflexiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole