Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului se reunesc la ora 16.00

Şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului va avea loc sâmbătă, începând cu ora 16,00, a informat Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat, sâmbătă, că a depus la Parlament programul de guvernare şi lista de miniştri ai Cabinetului său, subliniind că documentul programatic este centrat pe măsurile de primă urgenţă ce trebuie luate pentru a rezolva criza pandemică.

Nicolae Ciucă a precizat după depunerea listei de miniștri că se arată încrezător şi apelează la responsabilitatea parlamentarilor.

Nu putem să fim nerealişti şi să nu luăm în seamă calculul matematic. Fac apel din nou la tot ceea ce înseamnă responsabilitatea membrilor Parlamentului. Avem nevoie de stabilitate, avem de nevoie de soluţii pentru a depăşi această situaţie de criză, nu vreau să dramatizez, dar dacă vrem cu adevărat să privim realitatea, e suficient să privim la televizor şi să vedem ce se întâmplă în unităţile de primiri urgenţe”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă a cerut mandat pentru a negocia cu USR în vederea constituirii cabinetului, Ciucă a răspuns: ”Am discutat toate acest soluţii fără să cer ceva anume. Am cerut exact ceea ce era cuprins în mandat”.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole