Black Friday 2022 la Flanco: Reduceri timp de 6 săptămâni la televizoare și smartphone

La Flanco campania de Black Friday 2022 are loc în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie, atât online, cât și în magazine. Printre ofertele pregătite de retailer se numără smartphone-uri de la prețuri care pornesc de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, dar și alte oferte.

Flanco va actualiza periodic stocurile de Black Friday 2022 pe parcursul celor aproape 6 săptămâni și va adăuga noi produse în ofertă, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei. Vor mai fi disponibile și mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei, pe lângă produsele menționate mai sus.

Clienții Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, aceștia vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu, Flanco fiind singurul retailer electro-IT care oferă această opțiune de plată inclusiv în magazinele fizice.

Black Friday este un bun prilej pentru clienții noștri să își aleagă produsele dorite, de bună calitate, de la branduri de top, care, în restul anului, ar presupune o investiție considerabil mai mare. Printre cele mai dorite și urmărite mărci se numără Apple, Samsung, LG, Bosch, Arctic, Beko, Philips, Tefal, Rowenta, DeLonghi. În ceea ce privește categoriile de produse, am urmărit cerințele pieței și am căutat să oferim reduceri cât mai atractive la produsele cele mai căutate: iPhone-uri și smartphone-uri Samsung, televizoare, smartwatch-uri, laptopuri, mașini de spălat, cuptoare și plite incorporabile, espressoare de cafea, aspiratoare care oferă un plus de mobilitate, precum cele verticale și roboții de aspirare, chiar trotinete electrice”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Retailerul păstrează și în perioada Black Friday 2022 opțiunile diverse de livrare, disponibile în cursul anului. Astfel, clienții care fac cumpărături online pot alege între livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale. În plus, clienții Flanco pot profita, dacă este cazul, de cea mai extinsă perioadă de retur gratuit de pe piața electro-IT – de 45 de zile. 

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 154 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 109 orașe ale României.

Citește și Black Friday 2022 la Altex, eMAG și Flanco

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...