Black Friday 2022 la Altex, eMAG și Flanco

Black Friday 2022 se anunță deosebit de bogat în oferte care de care mai interesante la Altex, eMAG, Flanco sau evoMAG, dar și în ceea ce privește oferta de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii. În acest an, startul s-a dat mai devreme, iar campania se întinde pe timp de aproape o lună în unele cazuri.

La Altex BackFriday 2022 începe joi, 27 octombrie la ora 7:00  pe site, dar și în aplicația Altex. Retailerul anunță patru valuri de oferte, până pe 23 noiembrie, cu reduceri care variază în funcție de categorie între 10% și 50% la majoritatea produselor. La unele articole, însă, reducerile pot să fie și mai mari, potrivit reprezentanților companiei.

În cazul Flanco, perioada de reduceri se întinde pe o perioadă de șase săptămâni (21 octombrie – 30 noiembrie), fiind pregătite oferte atractive la o gamă largă de produse disponibile atât online, cât și în magazine.Puteți achiziționa smartphone-uri cu prețuri care pornesc de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei sau laptopuri de la 799 lei, dar și mașini de spălat de la 899 lei sau espressoare de cafea cu prețuri de la 189 lei.

Citește și Black Friday 2022 la Fashion Days, Zalando și Notino

La evoMAG campania de Black Friday 2022 are loc pe parcursul unei luni întregi, în intervalul 28 octombrie27 noiembrie, clienții având la dispoziție 4 runde de reduceri. La fel ca și în anii trecuți, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri anterioare. evoMAG mizează și anul acesta pe laptopuri, televizoare, telefoane mobile, componente PC, vehicule electrice ca fiind cele mai vândute produse de Black Friday

Black Friday 2022 la eMag

eMag, cel mai mare site de vânzări cu amănuntul din România, a anunțat că Black Friday 2022 va fi organizat pe 11 noiembrie. Startul se dă în cursul dimineții, însă, vor exista oferte pe parcursul întregii zile de vineri.

Anul trecut, valoarea comenzilor de Black Friday s-a ridicat la 24 milioane lei, față de anul 609 milioane de lei, în 2020.

Black Friday 2022 la îmbrăcăminte

La categoria îmbrăcăminte, ofertele se concentrează pe o perioadă mai mică de timp, în general, în jurul datei de 11 octombrie. Astfel, Fashion Days, care face parte din portofoliul eMag, va organiza, cel mai probabil, Black Friday 2022 pe data de 11 noiembrie. 

De asemenea, About You, unul dintre marile magazine online de fashion de pe piața românească, a comunicat că va organiza Black Friday 2022 în intervalul 10-12 noiembrie.

Un alt retailer de fashion important din România, Answear, anunță că va lansa reducerile de Black Friday 2022 tot pe 11 noiembrie. Compania pregătește reduceri de până la 70% și o ofertă care include 120.000 de produse cu prețuri reduse.

Black Friday este un concept apărut în SUA, de care companiile s-au folosit pentru a-și vinde stocurile înainte de Crăciun. În SUA, Black Friday se ține în fiecare an în ultima vineri din luna noiembrie, adică a doua zi după pe 25 noiembrie, Ziua Recunoștinței.

Citește și Black Friday 2022 la Flanco: Reduceri timp de 6 săptămâni la televizoare și smartphone

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...