Black Friday 2022 la Fashion Days, Zalando și Notino

Black Friday 2022 se anunță deosebit de generos în oferte și la categoria reprezentată de produse cosmetice, articole vestimentare, încălțăminte sau accesorii. Durata campaniei de reduceri, dar și ziua depind de la o companie la alta, mergând de la o zi și până la câteva săptămâni.

Să vedem, însă, când are loc Black Friday 2022 la Fashion Days, Zalando și Notino,  jucători cunoscuți. La acest moment, cele trei companii nu au anunțat încă reducerile cu care vor ieși în piață, lăsând surprizele pentru ultimul moment.

Black Friday 2022 la Fashion Days

Black Friday 2022 la Fashion Days are loc pe 7 noiembrie, în acest an, spre deosebire de 2021, când reducerile s-au întins pe parcursul a trei zile.

Compania propune opțiuni nelimitate de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii de la branduri de top precum Nike, GAP, Puma, UGG, Guess, Pepe Jeans London, BOSS, Esprit, adidas, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Under Armour, Emporio Armani, Timberland sau Fossil.

Black Friday 2022 la Fashion Days aduce peste 2 milioane de produse în stoc și branduri premium noi în selecția specială pentru acest eveniment: Off White, Palm Angels, Golden Goose, Alexander McQueen, Nautica, TechnoMarine etc.

În 2021, clienții Fashion Days au plasat peste 250 000 de comenzi în valoare totală de peste 90 milioane lei, produsele cele mai solicitate au fost cizmele de femei, pantofii sport de femei, pantofii sport de bărbați, alături de genți, geci sau jachete de femei.

Black Friday 2022 la Zalando

La Zalando Black Friday 2022 are loc pe 11 noiembrie 2022, la acest moment, nefiind anunțate reducerile disponibile în Vinerea Neagră.

Clienții vor avea la îndemână o gamă largă de articolele vestimentare – ținute sofisticate, simple sau extravagante, precum și încălțăminte destinată tuturor categoriilor de vârstă sau accesorii, care completează colecțiile de produse moderne și practice.

Black Friday 2022 la Notino

În cazul Notino reducerile de Black Friday 2022 încep din data de 07 noiembrie și se termină pe 27 noiembrie, ceea ce înseamnă o perioadă de aproape 20 de zile, în care clienții au timp suficient pentru a se bucura din plin de cele mai bune parfumuri și produse cosmetice.

Citește și Black Friday 2022 la Altex, eMAG și Flanco

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...