BLAT. PNL și PSD susțin în continuare guvernatorul Deltei Dunării impus de Dacian Cioloș

După ieșirea din octombrie 2021 a USR de la guvernare, PNL prin intermediul premierului interimar Florin Cîțu a demis majoritatea secretarilor de stat și a subsecretarilor de stat impuși de USR, dar, oarecum surprinzător, au mai rămas pe funcții mulți oameni garantați de Dan Barna și Dacian Cioloș.

Pe data de 20 septembrie 2021, Atena-Adriana Groza, expert în biodiversitate, propusă de USR PLUS, a fost numită în funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. 

Numai că, după ieșirea USR de la guvernare, aceasta nu a fost demisă deși se știa că a fost impusă de Dacian Cioloș. Potrivit informațiilor noastre, menținerea Atenei Groza pe funcție se datorează aranjamentelor ”țesute” de liderul PNL Tulcea, Ștefan Ilie, și președintele PSD al Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Cei doi au tot interesul să o mențină pe aceasta pe post pentru a face în continuare jocurile grupului de interese format din Dragoș Anastasiu, omul lui Nicu Gheară, Teodor Frolu -reprezentantul Asociației Ivan Patzaichin și fostul șef al SRI Tulcea, Cătălin Țibuleac.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Cercetătorii NASA au făcut o descoperire foarte tulburătoare în spațiu în urmă cu zece ani: un asteroid de aproximativ 15 metri în diametru se apropie de Pământ. Un impact ar putea avea loc încă din 6 mai 2022. Asteroidul 2009JF1 are de 17 ori puterea distructivă a bombei de la Hiroshima
    Asta ar avea efecte devastatoare. Pentru că obiectul din spațiu cu numele 2009JF1 călătorește cu 59.000 de kilometri pe oră.Conform NASA, asteroidul ar lovi cu o forță de 230.000 de tone de TNT. Aceasta ar corespunde cu de 17 ori puterea distructivă a bombei de la Hiroshima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole