Bobby Păunescu: Șeful Autorității Electorale Permanente a semnat un protocol de colaborare cu Rusia și nimeni n-a întrebat nimic

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, l-a acuzat pe președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, că a semnat un protocol de colaborare cu Rusia în urmă cu trei ani. „Practic, n-am înțeles cine să ia de la cine metodele de alegeri”.

Șeful Autorității Electorale Permanente a semnat un act cu ambasadorul Rusiei, care este și acum în funcție, asta se întâmpla acum trei ani, și în acest act există o colaborare la alegeri între Rusia și noi.

Practic, n-am înțeles cine să ia de la cine metodele de alegeri. Am înțeles că la noi nu funcționează, dar poate a fost un caz singular în cazul meu. În Rusia ați văzut cum e, dacă nu stai la parter și stai la etaj, și lași geamul deschis, poate să te tragă curentul afară”, a declarat Bobby Păunescu pe B1 TV.

Protocol secretizat

Față de domnul Kuzmin, bravo lui, a venit și a spus, `băi băieți, de aici noi hotărâm, Rusia hotărăște în România, Rusia hotărăște cine iese, cum iese, cine candidează, cine nu candidează`, și au făcut un protocol. Acest protocol a fost secretizat de către Parlamentul României, deci noi nu putem să avem acces la el să vedem ce scrie”, a continuat el.

„Acest domn este un domn care are un salariu, printre altele, mai mare decât al Președintelui țării. Niciun partid, mai puțin domnul Cioloș, partidul dânsului firav a încercat o interpelare, dar s-a oprit povestea foarte rapid. Șeful Autorității Electorale Permanente este ales, controlat de Parlament, însă, așa cum mi s-a spus de mai multe ori, pe omul acesta nu îl mișcă nimeni de acolo – atenție, e un om care are trei dosare penale”, a mai spus regizorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...