„Boc, du-te tu la munte, cu Klaus în frunte”: Târg de Crăciun cu năbădăi la Cluj (VIDEO)

Liderii AUR din municipiul Cluj-Napoca și mai mulți clujeni nemulțumiți au protestat împotriva certificatului verde necesar pentru a intra la  Târgul de Crăciun din oraș.

Am făcut un protest pentru a atrage atenția că toți avem dreptul să intrăm la târg, nu doar cei vaccinați. Toți plătim taxe”, au precizat cei din AUR care au protestat. „Nu suntem împotriva certificatului verde. Suntem împotriva abuzurilor, a obligativităților și cine vrea să se vaccineze e decizia lui”, au mai spus aceștia. „Târg din banii tuturor. Vrem acces egal”, au spus, pe diverse pancarte, cei care au protestat. „Boc, du-te tu la munte, cu Klaus în frunte!”, mai era alt un mesaj.

Târgul de Crăciun se va organzia între 26 noiembrie și 31 decembrie 2021. Conform legii, se poate desfășura cu un procent de ocupare a spațiului de 30%. Se va renunța la 35 din căsuțele care erau amenajate în cadrul Târgului, la ediția din 2019, astfel că vor mai rămâne doar 46 de căsuțe. Nu va mai exista scena, pentru ca participanții să dispună de mai mult spațiu. Programul artistic se va desfășura numai în zona bradului. Vor putea participa 2.000 de oameni simultan”, a transmis primarul Emil Boc.

Video aici: https://www.facebook.com/SmarandaNicoletaLup/videos/4862921613765760/?t=0

1 COMENTARIU

  1. În plină pandemie, când opinia publică e ațintită spre salvarea de vieți omenești, dar și într-un context regional complicat – cu un posibil război între Rusia și Ucraina, Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) vrea să introducă o carte de identitate „secuiască”, ce ar urma să aibă, pe lângă elemente clasice precum numele și domiciliul, și un angajament față de autonomia teritorială a presupusului ținut secuiesc.

    Consiliul Naţional Secuiesc cere introducerea unei Cărți de identitate `secuiască`

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...