Tarom – Cătălin Dancu, bomboana de pe coliva companiei aeriene

La Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a devenit o modă ca directorul general al Tarom să fie schimbat precum cămășile, iar ultima mutare pregătită de oficialii acestui minister este bomboana de pe coliva acestei companii.

Potrivit informațiilor noastre, noul director general al Tarom va fi fostul consul al României la New York, controversatul avocat Cătălin Dancu, care acum deja este parașutat politic de PSD în Consiliul de Administrației al acestei companii.

Practic, impunerea lui Cătălin Dancu ca director general este bomboana de pe coliva Tarom-ului pentru simplul fapt că acesta n-are nicio legătură cu managementul unei asemenea companii de top a României, ceea ce înseamnă că Ministerul Transporturilor a pregătit îngroparea acestui simbol economic al țării noastre.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...