Bonusuri de 5.000 de euro angajaților care se vaccinează anti-Covid: Pierdem mai mult dacă se îmbolnăvesc

Managerul unei companii din Jena, landul german Turingia, a anunțat că oferă bonus tuturor angajaților care se vaccinează anti-Covid până în ianuarie 2022. Astfel, fiecare angajat va primi câte 5.000 de euro.

Dacă toți cei peste 550 de angajați se vor vaccina, compania va plăti bonusuri în valoare de 2,7 milioane de euro, însă Udo Böttcher vede aceasta ca fiind o variantă mai bună decât să se îmbolnăvească angajații de COVID, informează focus.de.

Udo conduce o companie de comenzi online și spune că succesul afacerii se datorează angajaților. Despre bonusul de 5.000 de euro el a spus: „În primul rând, este o investiție în sănătatea angajaților noștri. O rată de vaccinare cât mai mare protejează fiecare individ și minimizează riscul ca aceștia să se îmbolnăvească sau să fie plasați în carantină”.

Böttcher spune, însă, că nimeni nu este forțat să o facă și că vaccinarea rămâne la latitudinea fiecărui angajat în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...