Borcea a venit cu Pelinel la hotelul Mihaelei Borcea, fosta soție

Cel mai sigur, nu toate nevestele lui Cristi Borcea se au, cum e vorba aia, ca frații. Mă rog, ca surorile. Dar, prima și ultima – cel puțin așa arată evidența, că nevasta de acum e ultima, se împacă bine, colaborează, se tolerează.

Este vorba despre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel. Și, dacă prima conduce hotelul Pam Beach Resort din stațiunea Olimp, dar de la fostul soț, ține registre, angajează oameni, cea de-a doua e imaginea lui, a hotelului, îi face publicitate, îl prezintă lumii.

Acum, că tot e perioadă de concedii, Cristian Borcea și-a luat cei trei copii pe care îi are cu Valentina Pelinel, evident, și pe ea, și a venit la Olimp, la hotelul fostei soții ca să petreacă mai multe zile la țărm de mare. Liniștea liniște, căzărica, na, căzărică, mâncărica, la fel, mâncărică.

Ba și fosta soție, Mihaela, prin preajmă. Cârcotașii au comentat că Borcea nu mai are bani să plece în locuri exotice. Ori că face economii. Că, deh, are și el atâția copii… Împăciuitorii au spus că e păcat să plece la mama naibii, când au hotelul lor la Marea Neagră și că, prin acest gest, dau dovadă de patriotism prin alegerea unei stațiuni românești.

Care e adevărul, habar n-am. Cert e doar că Borcea și familia sunt la Marea Neagră de la Olimp.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole