Boris Johnson, glume despre transformarea oamenilor în hrană pentru animale! (VIDEO)

Premierul a făcut o glumă discuabilă în timp ce se confrunta cu o interpelare din partea copiilor despre planurile sale de mediu în sala de ședințe de pe Downing Street nr. 9.

Adresându-se unor copii, Boris Johnson a glumit cu privire la faptul că oamenii ar putea fi dați ca hrană animalelor pentru a ajuta planeta, potrivit The Daily Mail. Boris Johnson a răspuns la întrebări împreună cu Tanya Steele, de la Fundația Mondială a Naturii (WWF), din Marea Britanie. Întrebați fiind despre echilibrul naturii pe Pământ, Steele le-a spus copiilor: „Cred că trebuie să aducem natura înapoi… 97% din masa mamiferelor de pe această planetă este reprezentată de oameni și de animalele noastre, animalele noastre domestice. Doar 3 procente au rămas pentru animalele sălbatice”.

A sugerat că vom mânca mai mult înlocuitori de carne

Primul ministru a mai spus că situația este „atât de tristă” și a adăugat: „Am putea să servim o parte din ființele umane ca hrană pentru animale”. Steele a revenit: „Am putea organiza un vot mai târziu, să întrebăm dacă există candidați”. Johnson a mai sugerat că, în viitor, oamenii vor mânca mai mult înlocuitori de carne decât carne adevărată. 

În termeni care ar putea să-i alarmeze pe fermierii britanici, dar nu numai, el a declarat: „Cred că în viitor vom renunța la a mai mânca atât de multă (carne)… știința produce deja înlocuitori de carne care sunt practic creați în laborator și care sunt foarte asemănători cu carnea.”
Și nu veți putea face diferența între un hamburger creat prin bioinginerie și un hamburger adevărat. Acesta va fi viitorul foarte curând, cred că este deja aici”. 
El a adăugat că știința creează deja „vaci politicoase” care „râgâie mai puțin” metan în atmosferă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...