Boris Johnson: Niciodată nu ar fi fost război dacă Putin era femeie. Putin este ”exemplul perfect de masculinitate toxică”

Premierul britanic Boris Johnson afirmă că Vladimir Putin n-ar fi invadat niciodată Ucraina dacă ar fi fost femeie și că președintele Rusiei reprezintă ”exemplul perfect de masculinitate toxică”, transmit The Guardian, BBC, 7sur7.

Într-un interviu la canalul german ZDF, după summit-ul G7 de la Schloss Elmau, primul ministru Boris Johnson, referindu-se la Vladimir Putin,  a declarat că, dacă acesta ar fi fost o femeie, ceea ce în mod clar nu este, chiar nu cred că ar fi început un război nebun, macho, de violență și la modul dovedit în prezent.

”Dacă vreți un exemplu perfect de masculinitate toxică, acesta îl reprezintă acțiunile lui în Ucraina”, consideră Boris Johnson.

De asemenea, premierul britanic a declarat că liderii G7 doresc să pună capăt urgent războiului din Ucraina, dar niciun acord nu este posibil în acest moment.  Totuși, el a calificat acest summit ”incredibil”, deoarece liderii ”s-au apropiat de un acord”.

Premierul Johnson a declarat că  Occidentul ar trebui să susțină strategia militară a Ucrainei, astfel încât președintele Volodimir Zelenski să fie în cea mai bună poziție posibilă în cadrul negocierilor cu Rusia, dacă acestea își vor atinge obiectivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole