Breaking News: Incendiu puternic în centrul Capitalei

Un incendiu a izbucnit la o clădire din zona Piața Universității, unde au fost trimise mai multe echipaje și autospeciale de pompieri. Din primele informații clădirea se află pe strada Doamnei.

Deocamdată nu avem date despre natura incendiului sau despre eventualele victime. Zona este una dintre cele mai aglomerate din București, ceea ce îngreunează intervenția echipelor de salvare și pompieri.

Traficul este blocat acum pe Calea Victoriei la intersecția cu strada Doamnei. De la distanță se văd coloane mari de fum care se ridică deasupra clădirilor istorice din zonă.

UPDATE: Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU, a declarat la Digi 24 că incendiul este localizat la o clădire aflată în reabilitare, la acoperiș și mansarda acesteia. Au fost deplasate zece autospeciale de pompieri, dintre care două autoscări.

Pompierii intervin cu preponderență din exterior pentru a stinge focul. Deocamdată nu sunt date despre persoane care să fi fost afectate de incendiu.

Intervenția este îngreunată și de mașinile parcate în zonă, dar pompierii au reușit să pătrundă și în clădire pentru a verifica dacă este cineva în zonele cuprinse de foc.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...