Angela Gheorghiu iar desființează România! E incredibil ce spune. Apare și iubitul mai tânăr

Angela Gheorghiu iar desființează România! E incredibil ce spune, plus că apare și iubitul mai tânăr în mărturisirile sale din cadrul unui interviu recent. Interviul a fost acordat publicației irlandeze Sunday Independent. 

Celebra soprană, considerată unul dintre cei mai mari artiști de operă din lume, a „atins“ și în acest interviu aspecte care par să o deranjeze în ultima vreme. După ce a scris într-o postare recentă pe Facebook că „nu datorează nimic României“ și după ce a făcut afirmații surprinzătoare despre George Enescu și Maria Tănase, Angela Gheorghiu a reiterat ideea că nu este în cele mai bune relații cu țara sa natală.

Angela Gheorghiu iar desființează România! E incredibil ce spune 

Am fost un copil foarte fericit, uneori eram atât de fericită încât nu puteam îndura. Am fost un copil-minune. Mi-am dat seama că vocea mea îi face pe oameni fericiți, că îi poate face să plângă.

Aveam o casă frumoasă, cu grădină, aveam animale, dar nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu realizam cât de greu era pentru părinții mei să facă rost de mâncare, nu-mi dădeam seama că nu ai dreptul să spui nimic politic“, a povestit artista despre copilăria sa în Adjud.

Întrebată ce s-a schimbat în România după căderea regimului Ceaușescu, soprana a spus: „În opinia mea, nimic nu s-a schimbat în afară de faptul că avem dreptul la liberă circulație. Mentalitatea e aceeași în țara mea. Eu încă nu mi-am făcut debutul în țara mea“.Ce

Angela Gheorgiu: Ce mai spune în interviu. Mărturisirea despre iubitul mai tânăr

Angela Gheorghiu (57 de ani) a mai declarat pentru „Sunday Independent“ că modelul său este soprana Hariclea Darclée și a vorbit despre alegerile făcute în viața personală, inclusiv aceea de a nu a avea copii.
Totodată, a mărturisit că „e fantastic“ să aibă un iubit cu 22 de ani mai tânăr. „Iubește tot ceea ce fac și nu mă simt mai bătrână. E un înger“, a încheiat Angela Gheorghiu.

În această vară, soprana l-a criticat pe dirijorul român Cristian Măcelaru pentru că a ales să dirijeze, în faţa Turnului Eiffel, Rapsodia Română de George Enescu. „Din păcate eşti un laş şi un trădător, ştii bine ce vreau să spun… un alt român, nu mă surprinzi deloc. Muzică populară la Paris, OMG!

Cultura ta muzicală aici s-a oprit?! Păcat! Avem mari compozitori români, nu uita asta niciodată, pe care publicul internaţional nu îi cunoaşte, şi eu i-am cântat şi interpretat pe foarte mulţi pe toată planeta, dar tu nu ai studiat în România şi, atenţie, ai mari lacune pe acest subiect“, i-a transmis soprana într-un comentariu pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...