Brokerii de credite estimează un avans cu 50% al numărului de credite contractate de români față de 2020

AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar, estimează că activitatea de creditare din acest an va fi influenţată de digitalizare şi de automatizarea proceselor și de nevoia românilor de a locui și munci în imobile mai spațioase. Astfel, pe parcursul anului în curs, brokerii de credite vor intermedia cu 50% mai multe credite decât în 2020.

„Românii cu venituri medii și mari care au în plan să acceseze împrumuturi prin intermediul brokerilor de credite bancare preferă să investească în renovarea, îmbunătățirea și modernizarea locuinţelor, pentru această primăvară. Odată cu venirea noului sezon, românii își demarează proiectele: îşi cumpără case sau le renovează, își schimbă maşinile, fac lucruri importante și mărețe”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Conform estimărilor AVBS Credit, primăvara anului 2021 sporeşte activitatea de achiziție și renovare a locuinţelor şi, până la sfârșitul anului, va accelera numărul de credite ipotecare contractate prin intermediul brokerilor de credite cu până la 50% față de anul precedent. Există posibilitatea ca brokerii de credite din România să intermedieze credite ipotecare în valoare de aproximativ 900 milioane euro în 2021. Ca principală tendinţă a comportamentului, pe parcursul anului 2021, reprezentanţii AVBS Credit afirmă că peste 80% dintre românii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.

Valoarea medie a unui credit, 59.000-65.000 euro

Cu ocazia venirii noului sezon, reprezentanţii companiei AVBS Credit precizează că valoarea medie a unui credit ipotecar accesat în întreaga țară prin intermediul unui broker de credite, se va situa în jurul valorii de 59.000-65.000 de euro şi va fi destinat unor proiecte complexe, de pildă, pentru achiziţia unui imobil.

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite).

1 COMENTARIU

  1. politia și jandarmeria criminala trebuiesc desființate și înființată o poliție națională,supla,profesionista.politicienii români au transformat un regim plin de hoții și corupție într-un regim criminal.ataca,omoara oamenii pe strada,amenință,se baga singuri in seama cu lumea.o situație ca în Honduras jaf,crime pe strada,leul distrus de Isărescu ,bănci,grupuri criminale protejate de acest hoit Isărescu.jaf la energie,benzina,gaze.este un dezastru total.sa nu faci nimic de atâta timp cât guvern în UE totuși ,asta este nebunie curată.cu ce se ocupa acest guvern de bandiți și incompetenți in afara de jaf și crime?este necesar un război civil în Romania .jucați in picioare jandarmii și polițiștii și executata această clasă politică romana cea mai criminala din lume.Mexic,Salvador,Honduras,Somalia ,Romania.Romania singura țară din lume fara justiție.un regim criminal al sec 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...