Cât costă un buchet de mireasă din ceapă roșie, în Filipine. A ajuns un lux!

Ceapa este un lux în Filipine și costă de trei ori mai mult decât carnea de pui, spre exemplu. Așa că nu toată lumea își permite să cumpere ceapă pentru consum, ci ca obiect de decor. Sau de pus în buchetul de mireasă! Prin urmare, o mireasă din Iloilo, Filipine, a avut la nuntă cel mai scump buchet, dar și cel mai inedit.

Prețul cepei a crescut foarte mult în ultima perioadă, un kilogram costa la finalul lunii decembrie 13 dolari americani.

Astfel, o mireasă extravagantă din Filipine a ales să-și facă buchet din ceapă roșie pentru că este mult mai scumpă decât orice floare de pe piață și aproape imposibil de procurat de oamenii de rând.

Inclusiv domnișoarele de onoare au avut buchete din ceapă. O adevărată gaură în buget!

Mireasa April Lyka Nobis și-a uimit familia și oaspeții când a intrat în biserică ținând un mănunchi de ceapă ca buchet.

„Cred că este practic să folosești ceapa”, a spus Nobis pentru The Philippine Star, potrivit antena3.ro.

Buchetul miresei a avut aproximativ patru kilograme de ceapă, însemnând cel puțin 51 de dolari americani. Domnișoarele de onoare au avut de asemenea buchete din ceapa, iar leguma a fost folosită și ca accesorii la rochii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...